Met iOS 13 kun je de locatie van foto's verwijderen voordat je ze deelt

Elke keer dat u een foto maakt of een video opneemt met uw iPhone of iPad, bevat dit bestand informatie die op u betrekking heeft, zoals locatie coördinaten.
Wat is het probleem? In eerste instantie geen, maar een vreemd persoon kan zijn adres kennen, bijvoorbeeld als een foto van hem die in zijn kamer is genomen in haar handen valt.
huawei mt2l03 android update
Om u meer controle te geven over de privacy van gebruikers, biedt iOS 13 u de mogelijkheid om locatie niet op te nemen in foto's en video's die door iOS worden gedeeld.
Het is lang mogelijk geweest om de locatiefunctie op de iOS-camera uit te schakelen voordat zelfs maar een foto werd gemaakt ( Instellingen> Privacy> Locatieservices> Camera ). Dit willen we echter niet altijd doen, aangezien deze informatie in sommige applicaties nuttig is. Het iOS Foto's app zelf houdt ervan om uw foto's op plaatsen te scheiden, wat alleen mogelijk is als de bestanden de locatie-informatie hebben.
Met iOS 13 kun je de locatie van elke specifieke foto uitschakelen, alleen om te delen. U hoeft dus de standaardfunctie van het systeem niet uit te schakelen en uw afbeeldingen bij te houden.
contact manager app android
Als je een foto of video deelt, zie je bovenaan het venster een optielink.
Als je erop tikt, zie je de optie om locatiegegevens uit dat bestand te verwijderen. Dit wordt alleen toegepast op de afbeelding die door de share is verzonden, zonder de afbeelding te wijzigen die in uw fotoalbum blijft staan.
Op deze manier behoudt u meer van uw privacy wanneer u uw foto's en video daarbuiten deelt.
hangende of crashende apps in Windows 10
IOS 13 bevindt zich momenteel in de testfase en zou pas in september voor het grote publiek moeten worden vrijgegeven.
Zie ook: iOS 13 maakt het mogelijk om een screenshot te maken van een hele pagina van een site


