Hoe u Skype-account op de juiste manier kunt verwijderen

Microsoft heeft de afsluiting gemaakt Skype rekeningen ingewikkelder dan nodig is. Het is begrijpelijk dat geen enkele online provider de optie voor het verwijderen van een account vooraan en in het midden adverteert. Met dat in gedachten is het permanent verwijderen van een Skype-account een proces dat uit meerdere stappen bestaat. U moet dus doorgaans betalingsmethoden verwijderen. Zeg eventuele abonnementen op. Ontkoppel uw Microsoft-account van uw Skype-account en meer. Dit artikel gaat helemaal over hoe u een Skype-account kunt verwijderen.





root s7 edge nougat

Verwijder Skype-account



In tegenstelling tot andere applicaties, maakt Skype het heel anders om het account te verwijderen. In eerste instantie deactiveer je het gewoon, want er is geen vervanging voor het volledig verwijderen. Ook al duurt het normaal gesproken tot twee weken om uw skype-account volledig te verwijderen.

Deze tutorial zal u door de stappen leiden die nodig zijn om uw account succesvol te sluiten op. Als bonus laten we u zien hoe u een teruggave kunt aanvragen voor uw ongebruikte tegoeden en uw accounts kunt ontkoppelen.



Skype-account sluiten op de juiste manier:

Er bestaat niet zoiets als een magische knop om in één klap een Skype-account te sluiten. Als u uw Skype-account wilt sluiten. u moet contact met ons opnemen zodat we het voor u kunnen sluiten, legt Microsoft uit. Dit is de zin die Microsoft zei voor het verwijderen van Skype-account. Contact opnemen met Skype is het makkelijke gedeelte. Wat hier cruciaal is, zijn de volgende stappen die moeten worden genomen voordat u uw Skype-account voorgoed beëindigt:



  • Ontkoppel een Microsoft-account van uw Skype-account
  • Annuleer alle actieve abonnementen en vraag een terugbetaling aan
  • Annuleer een Skype-nummer, als u er een heeft
  • Verwijder terugkerende betalingen door de functie Automatisch verlengen uit te schakelen
  • Werk je stemmingsbericht bij
  • Stel uw status ook in op Offline of Onzichtbaar
  • Meld u vervolgens af bij Skype op alle apparaten
  • Verwijder persoonlijk identificeerbare details uit uw Skype-profiel

Persoonlijk raad ik je aan om al het Skype-tegoed te gebruiken. Mogelijk hebt u voordat u het Skype-account verwijdert. Omdat u deze niet meer kunt terugkrijgen nadat het account is gesloten.

Skype versus Microsoft-account:

Als je op Skype zondigt met een Microsoft-account. Als u vervolgens uw Skype-account sluit, wordt ook het Microsoft-account verwijderd dat eraan was gekoppeld. Dit is misschien niet wat je wilt. Omdat uw Microsoft-account ook uw sleutel is tot Outlook.com, Xbox Live, OneDrive en andere Microsoft-services.



Daarom zijn mensen die zich aanmelden voor Skype met hun Microsoft-account. Ze moeten de accounts ontkoppelen om een ​​ononderbroken gebruik van hun Microsoft-account te garanderen. Nadat hun Skype-account is verdwenen.



Uw Skype-account verwijderen:

Als u zich echter niet heeft aangemeld met uw Microsft-account. Dan moet u de volgende stappen volgen:

  • Meld u aan bij uw Skype-account op skype.com op een web.
  • Ga dan naar je accountinstellingen. Scrol naar de onderkant van de webpagina en klik op Account instellingen onder de Instellingen en voorkeuren rubriek.

Verwijder Skype-account

  • Klik naast uw Microsoft-account op het Ontkoppelen keuze

Opmerking:

Als de optie luidt Niet gekoppeld liever dan Ontkoppelen. Dan betekent dit dat uw Skype-account niet is gekoppeld aan uw Microsoft-account.

  • Er verschijnt dan een bevestigingsbericht. Klik Doorgaan met om de actie te bevestigen. Uw Skype-account zou nu losgekoppeld moeten zijn van uw Microsoft-account.

Opmerking:

Als uw Skype-naam in de interface wordt weergegeven als live: [uw e-mailadres zonder domein] of outlook: [uw e-mailadres zonder domein]. Als u de accounts vervolgens ontkoppelt, verliest u al uw Skype-contacten in de online eigendommen van Microsoft, zoals Outlook.com. U kunt uw accounts slechts een beperkt aantal keren ontkoppelen. Als u de accounts ontkoppelt. Vervolgens kunt u zich afmelden bij uw Skype-account. Als dit het geval is, log dan opnieuw in op Skype.com om het accountverwijderingsproces te starten. Zodat u uw skype-account kunt verwijderen.

  • Nu moet u elk Skype-abonnement of terugkerende betalingen annuleren. Klik in uw Skype-accountinstellingen op internet op het abonnement dat u wilt annuleren in de blauwe balk aan de linkerkant.

Verwijder Skype-account

  • Klik Annuleer abonnement doorgaan.
  • Klik nu Bedankt maar nee bedankt, ik wil nog steeds annuleren om de annulering van het abonnement te bevestigen.
  • Als u een Skype-nummer heeft gekocht waar mensen u kunnen bellen. Dan moet u het annuleren voordat u het account sluit:
    • Klik Skype nummer in de Beheer functies sectie,
    • Dan klikken Instellingen
    • Raak ten slotte de Annuleer Skype-nummer keuze

Opmerking:

Uw Skype-nummerabonnement blijft actief tot de vervaldatum. Dat staat in de webinterface. Nadat het is verlopen. Microsoft reserveert uw Skype-nummer 90 dagen lang.

Dit betekent dat niemand anders dan u dit specifieke nummer in deze periode kunt aanschaffen, legt Microsoft uit. Om uw Skype-nummerabonnement te verlengen:

    • Gewoon klikken Skype nummer in de Beheer functies sectie.
    • Dan Skype nummer en
    • Tenslotte, Activeer instellingen opnieuw naast het nummer dat u opnieuw wilt activeren.

Het belangrijkste om te onthouden is dat u geen restitutie kunt aanvragen voor een geannuleerd skype-nummer.

  • Als u terugkerende betalingen gebruikt om uw Skype-tegoed automatisch te laten herladen. Als het saldo onder een bepaald bedrag komt, schakel dan de functie Automatisch opladen uit:
    • In de Accountgegevens sectie op het web klik Facturering en betalingen ,
    • Raak dan Uitschakelen onder de Automatisch opladen tab naast Toestand .
  • Nu je je Skype-abonnementen hebt opgezegd en terugkerende betalingen hebt verwijderd. U moet contact opnemen met de Skype-klantenservice en het hen vertellen. Dat u uw skype-account wilt verwijderen.

De gevolgen van het sluiten van Skype-account:

Als u het account permanent verwijdert. Het verwijdert alle gegevens die eraan zijn gekoppeld, inclusief uw Skype-contacten, aankopen en chatgeschiedenis. Microsoft zegt dat het tot 30 dagen kan duren voordat uw naam uit de Skype-directory verdwijnt nadat het account is gesloten.

Na 30 dagen kan niemand u meer vinden op Skype. Uw naam wordt nog steeds weergegeven in de contactenlijsten van uw vrienden, tenzij ze deze verwijderen. Maar ze kunnen geen contact met u opnemen.

Uw Skype-profielgegevens verwijderen:

Als u het voor anderen moeilijker wilt maken om u op skype te vinden. Dan moet u uw persoonlijke gegevens uit uw skype-profiel verwijderen. zie onderstaande stappen:

Verander je profielfoto —Om een ​​profielfoto te wijzigen die u identificeert op Skype. Kraan Mijn informatie op Skype voor iOS, klik op je profielfoto en selecteer Profielfoto verwijderen .

update je status —U moet een beleefd statusbericht achterlaten op uw Skype-profiel. Het zal uw contacten helpen beseffen dat u niet langer actief bent op de service. Tik op Skype voor iOS op het Mijn informatie tab of klik op uw profielfoto in Skype voor Mac om uw gegevens bij te werken.

Tik nu op Voer een stemmingsbericht in om uw statusbericht op Skype bij te werken.

Stel uw status in op Offline of Onzichtbaar —Dit is een aanbevolen stap om ervoor te zorgen dat mensen u niet langer kunnen zien op Skype. Tik op om te beginnen Mijn info → Status op Skype voor iOS, of klik op Bestand → Status wijzigen op Skype voor Mac.

Meld u af bij Skype op al uw apparaten —Om uzelf af te melden bij Skype op andere apparaten. Typ de chatopdracht die u misschien gebruikt / remote uitloggen in het chatvenster op een van uw Skype-apparaten.

De laatste stap: vergeet niet uit te loggen bij Skype op het apparaat dat u nu gebruikt.

Andere Skype-profieldetails verwijderen:

Om uw andere Skype-profielgegevens bij te werken. Het is misschien gemakkelijker in de webinterface. Log in op uw account op skype.com. Ga dan naar je profiel, scrol naar de onderkant van de pagina en klik Bewerk profiel onder Instellingen en voorkeuren . Vervolgens moet je klikken Bewerk in de Persoonlijke informatie. Verwijder alle identificeerbare informatie uit het Persoonlijke informatie en Contact details secties.

Houd er rekening mee dat u uw skype-naam niet kunt wijzigen.

Verder:

Ik hoop dat je dit artikel leuk vindt. Voor verdere vragen kunt u hieronder reageren. Fijne dag!

Zie ook: Met Skype kun je het scherm van iOS-apparaten al delen