Messenger deactiveren - Facebook Messenger

U kunt Facebook deactiveren en zelfs verwijderen als u het sociale netwerk beu bent en het verre van een gezonde impact op uw geestelijke gezondheid vindt. Het deactiveren en verwijderen van Facebook is vrij eenvoudig, maar hetzelfde kan niet gezegd worden als je Facebook Messenger wilt deactiveren. In dit artikel gaan we het hebben over het deactiveren van Messenger - Facebook Messenger. Laten we beginnen!





Facebook Messenger blijft werken, zelfs als u uw Facebook account. Dit komt gedeeltelijk doordat Facebook Messenger als een service en applicatie buiten Facebook bestaat. U kunt in feite uw telefoonnummer gebruiken in plaats van uw Facebook-account om Messenger te gebruiken.



Schakel Facebook Messenger uit

Als u Facebook Messenger met uw Facebook-account gebruikt, moet u eerst uw Facebook-account deactiveren voordat u Facebook Messenger kunt deactiveren. Als je Facebook Messenger wilt verwijderen zonder Facebook te deactiveren, kun je alleen chatten uitschakelen. Bovendien kunt u Facebook Messenger alleen deactiveren vanuit een van zijn smartphoneapplicaties. De webinterface heeft geen deactiveeroptie.

Open Facebook Boodschapper op uw iPhone of Android-telefoon. Klik bovenaan op je profielfoto om naar je instellingen te gaan. Scroll naar beneden en tik op Juridisch en beleid.



Op het scherm Juridische zaken en beleid ziet u de optie Messenger deactiveren. Tik erop en voer uw wachtwoord in. Zodra u voorbij het verificatiescherm bent. Tik op de knop Deactiveren.



Hiermee wordt Facebook Messenger effectief gedeactiveerd. Het verwijdert of verbergt echter geen gesprekken die u heeft gehad. Andere mensen met wie u gespreksthreads heeft, kunnen de chatgeschiedenis nog steeds lezen.

Verder | deactiveer messenger

Als je Facebook Messenger ooit weer wilt gebruiken, hoef je je alleen maar weer aan te melden en ben je klaar om te gaan. Er lijkt geen andere manier te zijn om uw Facebook Messenger-account te verwijderen dan alleen de app ervan te verwijderen. Als uw Facebook Messenger-account aan uw Facebook-account is gekoppeld, is het verwijderen van uw Facebook-account nodig om Facebook Messenger te verwijderen.



onenigheid duidelijk tekstkanaal

Er lijkt geen enkele manier te zijn om uw Facebook Messenger-account zo te verwijderen dat al uw gespreksgeschiedenis erbij hoort. Als u uw Facebook-account verwijdert, is het mogelijk dat de chatthread niet langer uw naam en profielfoto laat zien. Maar als u een telefoonnummer gebruikt voor de berichtenservice, is het mogelijk dat u niet alle sporen van uw account kunt wissen.



Als je iemand op Facebook Messenger probeert te vermijden. U kunt proberen ze te blokkeren of uw actieve status en leesbevestigingen uit te schakelen.

Conclusie

Oké, dat waren allemaal mensen! Ik hoop dat je dit gedeactiveerde messenger-artikel leuk vindt en het nuttig voor je vindt. Geef ons uw feedback hierover. Ook als jullie nog vragen hebben met betrekking tot dit artikel. Laat het ons dan weten in de comments hieronder. We komen spoedig bij u terug.

Een fijne dag verder!

Zie ook: Hoe OBS Black Screen te repareren tijdens het opnemen op Windows 10