Hoe een verzonden bericht op Snapchat te verwijderen
Snapchat is een app gebaseerd op tijdelijk beschikbare informatie. Je verhalen verlopen en je chatberichten verlopen. Dit is wat de betrokkenheid bij app-gebruikers stimuleert. Als u geen interactie heeft met de inhoud wanneer deze beschikbaar is, kunt u dit later mogelijk niet meer doen. Snapchat heeft een nieuwe functie aan je chat toegevoegd waarmee je een bericht kunt verwijderen dat op Snapchat is verzonden. Werkt met één-op-één chatthreads en groepschatthreads.
Hier leest u hoe u een bericht verwijdert dat in Snapchat is verzonden.
waarom zegt mijn telefoon geen internetverbinding als ik wifi heb?
Hoe een verzonden bericht op Snapchat te verwijderen
Je moet eerst de Snapchat-app updaten naar de nieuwste beschikbare versie. Deze functie is toegevoegd en werkt via een app-update. Dit betekent ook dat als uw vrienden een eerdere versie van de app gebruiken, u een bericht dat in de chatreeks is verzonden, mogelijk niet kunt verwijderen.
- Nadat u de app hebt bijgewerkt, stuurt u een bericht naar een contactpersoon die weet dat u de nieuwste versie van de app gebruikt.
- Houd het bericht dat u zojuist hebt verzonden ingedrukt en er verschijnt een menu.
- Je zou daar een optie 'Verwijderen' moeten hebben.
Deze functie vereist dat aan voldoende voorwaarden wordt voldaan om te kunnen functioneren. Bij onze eerste tests wordt de knop Verwijderen gewoon niet weergegeven. Wanneer je een bericht voor de eerste keer verwijdert, vertelt Snapchat je dat het zal proberen het van je vrienden te verwijderen, maar het kan dit niet altijd doen. Je site is slecht op internet of een eerdere versie van Snapchat is de reden waarom de annulering kan mislukken.
Wanneer je een bericht verwijdert, verschijnt de actie alleen in de chat van jou, of je ziet het bericht 'Je hebt een chat verwijderd' van jouw kant, maar je vriend zal aan het einde niet hetzelfde bericht zien.
Lees ook: Rechtstreeks afdrukken vanaf uw Android-smartphone
avastui.exe hoog cpu-gebruik
De beste manier is om het bericht zo vroeg mogelijk te verwijderen. Als je vriend een bericht heeft gezien, is er geen manier om het te herstellen, wat betekent dat je bij een actieve chat heel weinig tijd hebt om te reageren. Met groepschats heb je iets meer marge. Het lijkt erop dat zolang iedereen in de groep het bericht niet heeft gezien, het nog steeds mogelijk is om het te herstellen. We leidden het af op basis van de kleine demonstratie dat Snapchat nieuwe functionaliteit biedt. Heb je een groepschat met 6 personen en stuur je een bericht dat maar 3 of 4 personen hebben gezien, dan kun je deze alsnog ophalen.
html5 offline opslag mega
Hoe alle berichten te verwijderen
Wil je verder gaan dan een enkel bericht? Je kunt ook het hele gesprek min of meer verwijderen.
- Ga eerst naar het Vriendenscherm.
- Houd vervolgens de berichtenreeks vast die u wilt verwijderen.
- Er verschijnt een pop-upmenu.
- Kies Meer en tik vervolgens op Gespreksgeschiedenis wissen.
Hiermee wordt het hele gesprek van het scherm van je vriend verwijderd. Het zal geen verzonden of opgeslagen berichten verwijderen, maar het is een goede manier om het scherm van je vrienden te sorteren, zodat je gemakkelijker de belangrijkste gesprekken kunt vinden.


