Controleer wie je Snap-verhaal op Snapchat heeft bekeken

Hoe u kunt controleren wie uw Snap-verhaal op Snapchat heeft bekeken

Met je Snapchat-verhaal kun je 24 uur lang een foto of video delen met al je Snapchat-vrienden. In tegenstelling tot een normale Snapchat-foto of -video, die je één keer kunt zien, kunnen Snapchat-verhalen keer op keer worden bekeken totdat ze 24 uur nadat ze zijn gepost worden vernietigd. Je kunt ook zien hoeveel van je vrienden op Snapchat hun Snapchat-verhalen en hun namen hebben gezien.





Toen WhatsApp de functie 'gezien' introduceerde, waren mensen boos. De functie maakte het onmogelijk om een ​​bericht te negeren of te antwoorden zonder een zeer geldige reden. Ten slotte hebben andere berichten-apps deze functie overgenomen en gerepliceerd. Iedereen heeft een manier om het uit te schakelen, in tegenstelling tot Snapchat. Dit, ten goede of ten kwade, vertelt je precies wanneer iemand je updates, berichten heeft gezien of wanneer hij aan het schrijven is. Snapchat stuurt je letterlijk een melding wanneer een van je contacten begint te schrijven. Er is geen manier om je activiteit in de app te verbergen en dit is geldig voor je Snapchat-verhaal. Je kunt vrij gemakkelijk zien wie je Snap-verhaal heeft gezien.



windows 10 desktop-aanpassingssoftware

Lees ook: Gegevens opslaan op Snapchat met reismodus

Controleer wie je Snap-verhaal heeft gezien

Open Snapchat en scrol naar links om het Verhalen-scherm te openen. Je zou al een actief snapverhaal moeten hebben. Tik op je verhaal. Zorg ervoor dat u niet op een van de drie zijknoppen tikt.



 snapchat-verhalen



Wanneer je op je verhaal tikt, begint het te spelen. Als je naar dit scherm kijkt, zie je onderaan een klein pijltje. Scroll omhoog op deze pijl. Er wordt een paneel geopend waarin wordt weergegeven hoeveel mensen je snapverhaal hebben gezien. U kunt het totale aantal weergaven in de linkerbovenhoek zien. Naast hem kun je zien hoe vaak je verhaal is gereproduceerd.

kan app-foutcode 963 niet downloaden

Beperkingen

Snap-verhalen hebben een beperkte duur van 24 uur. Dit beperkte leven betekent dat je volgers/vrienden/publiek op Snapchat je verhaal op dat moment alleen kunnen zien. Evenzo kunt u alleen controleren wie uw snapverhaal heeft gezien zolang deze beschikbaar is.



Als je verhaal eenmaal op zijn beloop is, d.w.z. de 24 uur zijn verstreken, kun je niet meer controleren hoeveel views je hebt in je verhaal. Als u vervolgens meer snapshots aan uw verhaal toevoegt, kunt u alleen de weergaven van dat verhaal bekijken. Oudere snapshots in een verhaal verlopen na 24 uur. De weergaven die u in een verhaal ziet, zijn voor momentopnamen die nog binnen de periode van 24 uur vallen.



Als je wilt beperken wie je verhaal kan zien, dan kan dat. Je kunt iedereen die je volgt je verhaal laten zien of het alleen tot je vrienden beperken. Vrienden zijn mensen die je volgen en volgen. Als je de zichtbaarheid van je instant-verhaal alleen voor vrienden beperkt, kunnen de mensen die je niet volgt je verhaal niet zien.

Lees ook: Hoe een verzonden bericht op Snapchat te verwijderen

Als je een add-on met een beperkt aantal vrienden wilt delen, is je verhaal niet de beste manier om dat te doen. In plaats daarvan is het beter om een ​​groep op Snapchat te maken en je verhaal met de groep te delen.