Controleer wie je snapverhaal op Snapchat heeft bekeken

Hoe u kunt controleren wie uw snapverhaal op Snapchat heeft bekeken

Met je Snapchat-verhaal kun je 24 uur lang een foto of video delen met al je Snapchat-vrienden. In tegenstelling tot een normale Snapchat-foto of -video, die je één keer kunt zien, kunnen Snapchat-verhalen keer op keer worden bekeken totdat ze 24 uur nadat ze zijn gepost, worden vernietigd. Je kunt ook zien hoeveel van je vrienden op Snapchat hun Snapchat-verhalen en hun namen hebben gezien.





Toen WhatsApp de geziene functie introduceerde, waren mensen boos. De functie maakte het onmogelijk om een ​​bericht te negeren of te antwoorden zonder een zeer geldige reden. Ten slotte hebben andere berichten-apps deze functie verworven en gerepliceerd. Iedereen heeft een manier om het uit te schakelen, in tegenstelling tot Snapchat. Dit, voor beter of slechter, vertelt u precies wanneer iemand uw updates, berichten heeft gezien of wanneer hij aan het schrijven is. Snapchat stuurt je letterlijk een melding wanneer een van je contacten begint te schrijven. Er is geen manier om je activiteit in de app te verbergen en dit geldt voor je Snapchat-verhaal. Je kunt vrij gemakkelijk zien wie je Snap-verhaal heeft gezien.



Lees ook: Bewaar gegevens op Snapchat met reismodus

Controleer wie je Snap-verhaal heeft gezien

Open Snapchat en scrol naar links om het Verhalen-scherm te openen. Je zou al een actief snap-verhaal moeten hebben. Tik op je verhaal. Pas op dat u niet op een van de drie zijknoppen tikt.



snapchat verhalen



Wanneer je op je verhaal tikt, begint het te spelen. Als je naar dit scherm kijkt, zie je onderaan een kleine pijl. Scroll naar boven op deze pijl. Er wordt een paneel geopend dat laat zien hoeveel mensen je korte verhaal hebben gezien. U kunt het totale aantal weergaven in de linkerbovenhoek zien. Vervolgens kun je naast hem zien hoe vaak je verhaal is gereproduceerd.

Beperkingen

Snapverhalen hebben een beperkte duur van 24 uur. Deze beperkte levensduur betekent dat je volgers / vrienden / publiek op Snapchat je verhaal alleen op dat moment kunnen zien. Evenzo kunt u alleen controleren wie uw korte verhaal heeft gezien, zolang het beschikbaar is.



Als je verhaal eenmaal zijn beloop heeft gehad, d.w.z. de 24 uur zijn verstreken, kun je niet meer controleren hoeveel views je in je verhaal hebt. Als u vervolgens meer snapshots aan uw verhaal toevoegt, kunt u alleen de weergaven van dat verhaal bekijken. Oudere momentopnamen in een verhaal vervallen na 24 uur. De weergaven die u in een verhaal ziet, zijn voor momentopnamen die zich nog binnen de periode van 24 uur bevinden.



Als u wilt beperken wie uw verhaal kan zien, kunt u dat doen. Je kunt iedereen die je volgt toestaan ​​om je verhaal te zien, of je kunt het beperken tot je vrienden. Vrienden zijn mensen die jou volgen en jou volgen. Als u de zichtbaarheid van uw instant-verhaal beperkt tot alleen vrienden, kunnen de mensen die u niet volgt uw verhaal niet zien.

Lees ook: Hoe een verzonden bericht op Snapchat te verwijderen

Als je een add-on met een beperkt aantal vrienden wilt delen, is je verhaal niet de beste manier om het te doen. In plaats daarvan is het beter om een ​​groep op Snapchat te maken en je verhaal met de groep te delen.