Blokkeer gebruikers om verzonden berichten op Microsoft Teams te verwijderen

Microsoft Teams is een van de meest populaire tools waarmee teams vanuit huis kunnen samenwerken. U kunt communiceren via directe en groepsberichten, videoconferenties met uw teamleden en bestanden delen. Dat zou anders het gebruik van diensten van derden vereisen. In dit artikel gaan we het hebben over het blokkeren van gebruikers om verzonden berichten in Microsoft Teams te bewerken en te verwijderen. Laten we beginnen!





Microsoft Teams biedt u ook de mogelijkheid om de interface aan te passen aan de behoeften van uw organisatie. Evenals het verzenden van gastlinks naar uw klanten en samenwerkende leden voor tijdelijke toegang tot uw projecten. U kunt zelfs de machtigingen voor het bewerken van berichten voor uw teamleden intrekken. En beperk ze zelfs om verzonden berichten te verwijderen.



Wilt u het verwijderen en bewerken van verzonden berichten op Microsoft Teams uitschakelen? Dan ben je op de juiste pagina beland. We hebben een stapsgewijze handleiding samengesteld waarmee u het verwijderen van berichten eenvoudig kunt uitschakelen op uw Microsoft Teams-account.

Zo houd je de communicatie tussen je teamleden transparant en creëer je een meer gelijkwaardige werkomgeving. Laten we eens kijken hoe u het verwijderen van berichten in Microsoft Teams kunt uitschakelen.



Verwijder toestemming om verzonden berichten te bewerken en te verwijderen

  • Selecteer in Microsoft Teams het menu Teams in het linkerdeelvenster.
  • Selecteer het gewenste team waarvoor u het verwijderen van berichten wilt uitschakelen en klik op de ' 3-punts ' menupictogram naast de naam.
  • Selecteer ‘ Teams beheren ’. Hiermee gaat u naar het tabblad Bewerken voor uw team.
  • Zoek en selecteer de ' Instellingen ’ optie zoals hieronder getoond.
  • Scrol vervolgens naar beneden totdat u een selectievakje vindt met de titel ' Geef leden de mogelijkheid om hun berichten te verwijderen ’. Schakel het selectievakje uit. De mogelijkheid om berichten te verwijderen is nu uitgeschakeld voor al uw teamleden van dat specifieke team.

Als je gebruikers blokkeren voor bewerken De berichten, uitvinken het vakje voor de optie “ Geef leden de mogelijkheid om hun berichten te bewerken ‘. Gebruikers kunnen hun berichten echter niet bewerken nadat ze zijn verzonden.



Verwijder Bewerken of Verwijder Verzonden Berichten Toestemming voor alle Teams

Als u het verwijderen van berichten voor al uw teams wilt uitschakelen. Dan moet je voor elk team dezelfde procedure volgen. Er is geen manier om deze functie voor al uw teams tegelijk uit te schakelen.

Wie kan verzonden berichten in Microsoft Teams bewerken en verwijderen

We zullen, zowel de gastgebruikers als de lidgebruikers kan de verzonden berichten in uw team in Microsoft Teams bewerken of verwijderen. Als u de toestemming verwijdert zoals hierboven gegeven. Dan wordt de mogelijkheid voor zowel de gastgebruikers als de lidgebruikers in dat team verwijderd.



Hoe weet ik of een bericht is verwijderd?

Nee. Voor de ontvanger(s) wordt het verwijderde bericht direct volledig verwijderd. Voor de afzender wordt deze vervangen door de tekst ‘ Dit bericht is verwijderd ' en de knop ongedaan maken. Als u hierop klikt, wordt het verwijderbericht teruggezet.



Hoe weet ik of een bericht is bewerkt?

Ja, Microsoft Teams zet de ‘ Bewerkt ’ opmerking direct na het bericht. Maar het kan niet markeren wat is toegevoegd of verwijderd uit het bericht. U kunt het oorspronkelijke bericht ook niet zien.

Conclusie

Oké, dat was alles mensen! Ik hoop dat je dit artikel Verzonden berichten verwijderen leuk vindt en dat het nuttig voor je is. Geef ons uw feedback erover. Ook als jullie nog vragen hebben met betrekking tot dit artikel. Laat het ons dan weten in de comments hieronder. We komen spoedig bij u terug.

Fijne dag!

Zie ook: Hoe herken je een nepbericht op WhatsApp